Uređivačka politika

Slogan postala banjaluka news
Portal Banjaluka.news prenosi informacije od interesa za sve sugrađane, upoznaje društvo sa aktuelnim projektima, inicijativama, problemima i pitanjima koje okupiraju našu zajednicu. Brzo, pouzdano i provjereno radimo u službi građana, kako bismo zajedno bili uspješniji i aktivniji učesnici svakodnevice. Na našem portalu možete pronaći vijesti iz našeg grada i Republike Srpske, regiona i svijeta, sporta, kulture i nauke, te svima potrebnog kutka za razbibrigu.
Koristimo metode reportaža, analize, intervjua, kolumni, te prenošenje sadržaja iz drugih izvora, uz uobičajena pravila novinarske etike.

Naša urednička politika bazira se na:

Tačnosti: Svaka vijest temelji se na pouzdanim informacijama, te se plasira čitaocima u što kraćem vremenskom roku.
Objektivnosti: Necenzurisano prenosimo svaku izjavu i vijest, nepristrasno izvještavamo o svim aktuelnostima. Provjereno formiramo vijesti informativnog karaktera.
Konkretnosti: Iza svake napisane riječi stoji portal, svojim stavovima i vrijedostima pokušavamo uticati na svaku nedoličnost i netačnost.
Preciznosti: Pronalazimo ključna pitanja i nastojimo direktno prenijeti srž zadane teme čitaocima.
Organizaciji: Svaka objava počiva na dobro izgrađenom temelju, detaljno osmišljenom planu rada i jasno preciziranim pravilima poslovanja.
Stručnosti: Naš tim čine kvalifikovani radnici, obrazovan i stručni kadar. Garant svakog uspješnog programa informativnog karaktera zasnovan je upravo na navedenim karakteristikama. Svojim radom nastojimo ukazati na probleme, s ciljem nihovih promjena. Prvenstveno želimo postati pozitivna priča Banjaluke, čiji glas će preći same granice grada.
Time smo ostvarili svoj željeni cilj – informisanost javnosti.

Saradnja sa nama

Zadovoljstvo nam je saopštiti vam da se možete osloniti na naše pozamašno radno iskustvo u svijetu internet oglašavanja. Veliki broj naših zadovoljnih klijenata je potvrda predanog i otvorenog pristupa. Svi uviđamo prednosti interneta kao novog i vjerovatno najefikasnijeg kanala za slanje poruka do svojih ciljnih grupa, upravo zbog toga Banjaluka.news ima ozbiljan i analitički pristup ka svakom potencijalnom partneru. Za vas nudimo jedinstvena i odgovarajuća rješenja koja se ogledaju prema analizi tržišta. Izgradnja dugoročne saradnje i prijateljski odnos su dva osnovna elementa kojima se naš tim vodi. Kada predstavljamo vas, ustvari najbolje predstavljamo sebe, zadovoljstvo i rezultati tada su neminovni i obostrani.

Vaš kreativni i informativni portal!

Pratite nas na