Izdvojene vijesti Vijesti

Visoka škola Prijedor – Obrazovanje za 21. vijek

Visoka škola Prijedor
Sviđanja

Visoka škola Prijedor – Obrazovanje za 21. vijek

Kada kažemo visoko obrazovanje, mnogima su prva asocijacija predavanja kojima nema kraja, teorija i učenje napamet. Iako (nažalost) mnogi fakulteti funkcionišu po ovom sistemu, Visoka škola za ekonomiju i informatiku Prijedor u svom radu počiva na drugim principima. U ovoj visokoobrazovnoj ustanovi fokus se stavlja na sticanje znanja koja su potrebna na tržištu rada kroz praktičan i interaktivan rad. Bez suvišnih i zamornih predavanja i učenja napamet, nastava se odvija dinamično, uz praktičan rad i predavače koji su stručnjaci u svojim oblastima.

Pored domaćih profesora, na Visokoj školi predaju i profesori iz Novog Sada, sa FIMEK-a i Privredne akademije. Cilj nam je dovoditi u Prijedor priznate i istaknute profesore, sa bogatim iskustvom.

Prvi upisni rok na Visoku škola za ekonomiju i informatiku je otvoren. Cijena školarije je 1950 KM, plaćanje na 12 mjesečnih rata. Svaka rata iznosi 160 KM, izuzev prve rate koja iznosi 190 KM.

Visoka škola za ekonomiju i informatiku će od ove godine uvesti dodatni sadržaj, sa ciljem da obogati i zaokruži proces obrazovanja na ovoj visokoškolskoj ustanovi. Jedan od noviteta je pokretanje poslovnog inkubatora.

Poslovni inkubator

Visoka škola Prijedor će svim studentima koji žele pokrenuti vlastiti biznis staviti na raspolaganje tehničku, savjetodavnu i materijalnu podršku za pokretanje vlastitog biznisa. Poslovni inkubator će organizovati radionice, pitch-eve, sastanke sa investorima i mentorisanje studenata od strane već ostvarenih preduzetnika. Poslovni inkubator će stajati na raspolaganjima mladima iz cijele prijedorske regije a za one koji započnu vlastiti biznis, obezbijedićemo kancelarije i tehničku podršku.

Studijski programi

Visoka škola za ekonomiju i informatiku Prijedor sprovodi dva studijska programa; ekonomija i informatika. Za studijske programe odabrali smo oblasti koje su najkonkurentnije na tržištu rada i koje mladima pružaju najveće šanse za uspjeh i postizanje rezultata. Ekonomija je protkana u svim sferama društva i obuhvata sva zanimanja za koji postoji potražnja. Informatika je oblast koja dominira u 21. vijeku i pruža mladima najbolje šanse za zaposlenje.

Studijski program Ekonomija

  • Preduzetništvo
  • Javna uprava
  • Trgovina i marketing
  • Finansije i bankarstvo

Studijski program Informatika

  • Poslovna infromatika
  • Računarstvo i informatika

 

Sve ostale informacije o Visokoj školi za ekonomiju i informatiku Prijedor možete naći na našem sajtu, facebook stranici ili na brojeve telefona +387 (0)52 241 960 i +387 (0)65 547 999

Naša adresa je Ulica mitropolita Petra Zimonjića bb, 79101, Prijedor, RS-BIH.

 

 

 

Podijeli vijest

Pratite nas na