Izdvojene vijesti

Dr Ranko Rajović o funkcionalnom znanju kao prioritetu 21. vijeka

Sviđanja

Dr Ranko Rajović, autor NTC sistema učenja jedan od najvećih regionalnih stručnjaka u ranom prepoznavanju talenata, govoriće na prvoj BIL Conference u BiH, BIL, Banjaluka, 2018., koja će  se održati 15. maja u svečanoj sali hotela „Jelena“ u Banjaluci.

Dr Ranko Rajović, specijalista interne medicine, doktor nauka iz oblasti neurofiziologije,  dugogodišnji je predsjednik Odbora za darovite međunarodne udruge Mensa i UNICEF-ov saradnik na projektu ranog podsticanja intelektualnog razvoja djece te osnivač Mense Srbije i Odsjeka za darovite „Nikola Tesla Centar“.

NTC sistem učenja kao inovativni program revolucionirao je vaspitno – obrazovni sistem u regionu i u ovom trenutku se na različite načine primjenjuje u 15 evropskih zemalja. Predstavlja rezultat dugogodišnjih istraživanja u oblasti razvoja kreativnog učenja i razmišljanja.

Dr Rajović će na prvoj BIL Konferenciji u Bosni i Hercegovini govoriti o funkcionalnom znanju kao prioritetu 21. vijeka.

Kroz razgovor i učestvovanje svih prisutnih govoriće se o temama koje reflektuju probleme u usvajanju i primjeni funkcionalnog znanja kod mladih talenata u regionu.

  • Razmišljanje i povezivanje informacija kao slaba tačka obrazovnog sistema srednje
    Evrope.
  • Ko će sutra voditi firme i razmišljati, ako su naši srednjoškolci među posljednjima u Evropi na testovima funkcionalnog znanja?
  • Od funkcionalnog znanja zavisi BDP države.

Njegova predavanja imaju ogromnu posjećenost širom Evrope, a ovo je jedna od rijetkih prilika u kojoj ćete moći da čujete više o metodama i tehnikama NTC sistema učenja koji spaja funkcionalno i kreativno.

BIL, Banjaluka, 2018. okupiće regionalne i inostrane stručnjake iz oblasti talent menadžmenta i HR-a. Pored dr Ranka Rajovića, najnovije  trendove u vođenju talenata s učesnicima će podijeliti Abdelkarim Benabdallah, Lidija Miljković, Dušan Basalo, Peđa Jovanović i Stanka Vučetić.

Da li ste već rezervisali svoje mjesto na BIL, Banjaluka, 2018.? Ako niste, učinite to sada putem ovog linka.

BIL, Banjaluka, 2018.  medijski su podržali: Nezavisne novine, NES radio, NES Castra radio, mojabanjaluka.info, etrafika.net, Glas Banjaluke, Mreža za izgradnju mira, Capital.ba, Business Magazine, Uno radio, Uno portal, Biznis Info, Banjaluka News.

Sponzori prve BIL Conference u BIH, BIL, Banjaluka, 2018. su: Vitinka-Vivia, Banjalučka pivara, Central osiguranje, Ognjište – Ukus domaće trpeze, računovodstvo i poslovno savjetovanje Profi Nova, Prointer IT Solutions and Services, 1st Coworking, Libra Studio.

Više detalja o BIL Conference možete potražiti putem kontakt telefona +387 (0)65 396 463 i e-mail adrese bilconference@bilbosnia.com, zvaničnog websajta www.bilbosnia.com ili zvanične facebook stranice.

 

Podijeli vijest

Pratite nas na