Izdvojene vijesti

Libra Studio prezentuje korporativnu masažu na BIL, Banjaluka, 2018.

Sviđanja

Korporativna masaža ili masaža na poslu je dugogodišnja praksa razvijenih kompanija širom svijeta koje posluju po načelima društveno odgovornog poslovanja. Poslodavci su na vrijeme  shvatili da je samo zdrav i zadovoljan radnik – visokoproduktivan i motivisan radnik.

Bolovanja zaposlenih u vezi s problemima lokomotronog aparata: glavobolje, bol u vratu, ramenu, leđima, lumbalnom dijelu, uzimaju učešće od 85 % kod savremenog zaposlenika.

U spa centru hotela „Jelena“ smješten je „Libra studio“, oaza relaksacije i opuštanja,  koja u svojoj ponudi ima vrhunske masaže zasnovne na tradicionalnim, savremenim, relaksacionim i terapeutskim tehnikama. Oslanjajući se na višegodišnje iskustvo i rad sa velikim brojem klijenata, uvidjeli su da savremeni život i radne obaveze sve više utiču na cjelokupno zdravlje čovjeka.

„Na poslu – opušteno“

Korporativna masaža „Na poslu – Opušteno“ može uveliko da doprinese boljoj i zdravijoj radnoj atmosferi te poboljšanju radne efikasnosti. Masaža se izvodi preko garderobe, na stolici za masažu u polusjedećm položaju i ima u cilju opuštanje najnapetijih mišića.

„Libra studio“ će na prvoj BIL konferenciji u BIH prezetnovati uslugu korporativne masaže, kao dijela korporativne kulture, koja svoju primjenu pronalazi i u našoj zemlji.

Zahvaljujući partnerstvu sa centrom za masažu „Libra studio“, učesnici BIL, Banjaluka, 2018. imaće priliku da osjete blagodeti korporativne masaže.  

Libra Studio će dodijeliti četiri korporativne masaže koje će fizioterapeuti, na čelu sa Đuricom Štula, fizioterapeutom i spa menadžerom,  obaviti na licu mjesta, a kao glavna nagrada predviđen je Wellness paket (spa 1h + masaža 30 minuta) za jednu osobu, koja treba da iskoristi nagradu sedam dana od preuzimanja.

Razvijanje i nadogradnja vještina i sposbonosti zaposlenih moguće je samo uz brigu o zdravlju i preuzimanje preventivne uloge.

BIL, Banjaluka, 2018., održaće se 15. maja u velikoj sali hotela „Jelena“ u Banjaluci i okupiće regionalne i inostrane stručnjake iz oblasti koučinga, HR-a i biznisa. Tema prve BIL konferencije u BIH, BIL, Banjaluka, 2018. je talent menadžment, a najnovije  trendove u vođenju talenata s učesnicima će podijeliti najpriznatiji regionalni i inostrani stručnjaci iz ove oblasti: Abdelkarim Benabdallah, dr Ranko Rajović, Lidija Miljković, Dušan Basalo, Peđa Jovanović i Stanka Vučetić.

Oblikuj svoju budućnost

„Ponosni smo što smo uspjeli dovesti BIL u BiH. BIL, Banjaluka, 2018., kao prva BIL konferencija u našoj zemlji, baviće se temom koja je vrlo interesantna domaćim preduzetnicima i biznisima. Ovo je odličan način da svjetske metodologije i licence kao što je BIL, dovedemo u BiH i time upišemo Bosnu i Hercegovinu na svjetske biznis mape, a to bi trebalo da bude misija svakog preduzetnika u BiH. Samo sinergetskim efektom pojedinačnih malih priča, bez sumnje ćemo napraviti korak naprijed, kako za naše talente koje identifikujemo i razvijamo, tako i za našu zemlju“, kazao je Davor Maksimović, predsjednik Organizacionog odbora BIL Conference, BiH.

Partneri prve BIL Conference u BIH, BIL, Banjaluka, 2018. su: Vitinka-Vivia, Banjalučka pivara, Central osiguranje, Ognjište – Ukus domaće trpeze, računovodstvo i poslovno savjetovanje Profi Nova, Prointer IT Solutions and Services, Libra Studio.

Više detalja o BIL, Banjaluka, 2018.  možete potražiti putem telefona +387 65 396 463, email adrese bilconference@bilbosnia.com te websajta www.bilbosnia.com.

Podijeli vijest

Pratite nas na