Izdvojene vijesti Vijesti

Stan na dan u Banjoj Luci od 40 do 100 KM

Sviđanja

Kratkoročno iznamljivanje stanova ili kako se obično kaže ” Stan na dan” postaje sve popularnije, a ovaj vid smještaja košta između 40 i 100 KM.

Smještaj nude vlasnici kuća i stanova, a veličina varira od garsonjere do trosobnog stana. Blizina centra grada, dobra opremljenost, parking ili garaža, te ponuda putem interneta sa fotografijama i povoljnom cijenom preporuka su za najam.

Jedan od najpopularnijih načina za kratkoročan najam stana je lokalni servis ” Stan na dan Banja Luka” , koji za sve stanodavce koji se bave ovim biznisom, obezbjeđuju oglašavanje na njihovim internet kanalima.

U našoj ponudi se nalaze stanovi za noćni i  dnevni smještaj na različitim lokacijama u gradu. Svi stanovi sadrže, spavaće sobe, kuhinju i kupatilo, a obezbijeđeni su peškiri i posteljina. Cijene zavise od broja osoba, opremljenosti stana i njegove lokacije, a za duži boravak je moguć i dodatni popust. Gostima je obezbjeđen parking prostor, kablovska televizija, centralno grijanje i internet – kažu iz servisa Stan na dan Banja Luka.

Sve više Banjalučana se odlučuje za ovaj vid najma stanova, zbog kako kažu, velike potražnje i veće zarade.Iznajmljivanje je moguće na nekoliko časova ili pak na nekoliko dana, pogodni su za više gostiju, a nude više prostora i privatnosti od hostela.

Stanove uglavnom izdajemo poslovnim ljudima ili stranim turistima. Nerijetko me kontaktiraju i oni koji zbog “provoda” žele prostor na nekoliko časova. Odlučio sam da rentiram stan na ovaj način jer mi se to mnogo više isplati od izdavanja za mjesečnu kiriju – kazao je Banjalučanin koji je želio da ostane anoniman.

Više o servisu Stan na dan Banja Luka 

 

Podijeli vijest

Pratite nas na