Dešavanja Dokolica Izdvojene vijesti Lifestyle Vijesti

Praktična obuka iz računovodstva

Sviđanja

U Banjoj Luci se organizuje praktična obuka iz računovodstva u trajanju od 3 mjeseca.

Praktična obuka iz računovodstva podrazumijeva praktičan rad kroz 12 računovodstvenih tema koje su sažete kroz program rada. Cjelokupan tokom obuke se zasniva na praksi sa mnogo originalne poslovne dokumentacije.

Svaki polaznik obuke kroz 3 mjeseca dobiće znanje za samostalno vođenje poslovnih knjiga, jer obuka podrazumjeva praksu sa objašnjenjima rada. Polaznici su kompletno obučeni da mogu, odmah po završetku obuke, voditi poslovne knjige svakog preduzetnika. Po završetku obuke polaznici dobijaju licencu u formi uvjerenja sa kojom otvaraju sva računovodstvena vrata

Obuka je namjenjena:

– Kandidatima koji svoje redovno obrazovanje žele nadograditi praksom.

– Kandidatima koji žele profesionalno da se bave računovodstvom.

– Kandidatima kojima je neophodana dopuna znanja iz računovodstva, da bi zadržali postojeće ili napredovali na bolje radno mjesto.

– Svim drugim zainteresovanim kandidatima, bez obzira na prethodno obrazovanje.

– Osnivačima, vlasnicima i rukovodiocima, da bolje upoznaju poslovnu dokumentaciju, da shvate šta je to računovodstva gimnastika i koliko je ona moćan saveznik u očuvanju već stvorenog kapitala.

Organizator obuke

Agencija za knjigovodstvene poslove i obuku Co-Leščešen osnovana je 1999. godine i trenutno ima kancelarije u dva grada, Banja Luka i Gradiška. Primarna djelatnost je agencije su knjigovodstvene i računovodstvene usluge sa pratećom administracijom. U ostale usluge se ubraraja praktična obuka iz računovodstva i usluge virtuelne kancelarije.

Sve informacije o obuci, kao i prijave, možete dobiti na  fejsbuk stranici Co-Lescesen, pozivom na telefon 051/325-130 ili na e-mail colescesen@yahoo.com

Podijeli vijest