Dokolica Izdvojene vijesti Lifestyle

Jeste li se ikad zapitali kako da nosite trenerku u svakoj prilici?

Sviđanja

Da li ste se ikada našli u situaciji da satima razmišljate koji model trenerke pristaje baš vama i vašim potrebama? Kako prepoznati pravi kvalitet i koje su to karakteristike na koje treba obratiti pažnju prilikom njihove kupovine?

U mnoštvu modela, boja, materijala i kolekcija teško je postati jedinstven i prepoznatljiv, a još je teže zadržati zavidan nivo i diktirati trendove.

Samo testiranjem, pronalaženjem i uvođenjem novih tehnologija u kombinaciji sa dobro poznatim kvalitetom mogu se postići odlični rezultati. Upravo iz tih razloga naš izbor je NIKE – brend kojem se vjeruje.

Za koji god model se odlučite, sigurno nećete pogriješiti, a mi vam donosimo nekoliko savjeta kako biste još lakše uživali u konforu koji pruža “kraljica udobnosti” zvana trenerka.

Tvoje omiljena kolekcija sada je dostupna.

Jesi li spreman da preuzmeš? Sve što ti treba možeš naći na: goo.gl/P2DQqr

Posted by Đak Sport BiH on Saturday, December 30, 2017

Šoping za trening:

Trenerka u kojoj želimo biti fizički aktivni prenstveno mora biti udobna, zato uvijek isprobajte više modela i odaberite onaj u kojem se vaše tijelo osjeća najprirodnije. Zatim obratite pažnju na  prozračnost materijala jer tokom treninga koža mora da diše. Modeli DRI-FIT  iz NIKE-a prednjače u ovoj oblasti i osiguravaju vam prave preduslove za snažan trening. Idući “must do” na našoj listi je elastičnost koja će nam omogućiti slobodnije i fleksibilnije kretanje prilikom treninga. Naš odlazak u teretanu upotpunjen je NIKE modelima koji svaki put besprijekorno odrade svoj domaći zadatak.  

Odlazak u grad

Svi jedva čekamo iskočiti iz džinsa i ušuškati se u omiljenu trenerku, a baš ta udobnost je najzaslužnija za naš hormon sreće. Nije jednostavno prožeti sportsku odjeću elegancijom i modnim trendovima koji prednjače na tržištu ali NIKE  nas oduševljava iz godine u godinu svojom kreativnošću, toliko da iz svake kolekcije moramo imati bar jedan model u našim ormarima. Bilo da se odlučite za umjerene i toplije tonove ili nešto ekstravagantniji i drugačiji look nećete proći nezapaženo jer iz prodavnica Đak Sporta drugačiji ne možete ni izaći. Mi smo našim gradom prošetali nekoliko modela i nismo umakli radoznalim pogledima.  

Kombinujte boje, izaberite interesantne dezene, prepustite se mašti i igri pri odijevanju. Dopustite vašem tijelu da osjeti sav predan trud tima koji inspiriše NIKE!

 

Podijeli vijest

Pratite nas na