Izdvojene vijesti Šta ima u gradu? Vijesti

Radno vrijeme za novogodišnje praznike

Ko nece raditi za praznike
Sviđanja

Gradska uprava neće raditi u ponedjeljak i utorak, 1. i 2. januara 2018. godine zbog obilježavanja republičkog praznika Nove godine.

Zakonom je precizirano da u dane republičkog praznika ne rade republički organi i organizacije, organi jedinica lokalne samouprave, preduzeća, ustanove i druge organizacije i lica koja profesionalno obavljaju uslužne i proizvodne djelatnosti.

Dom zdravlja

Za vrijeme novogodišnjih praznika dežurni timovi u Domu zdravlja radiće prema sljedećem rasporedu:

Dežurni timovi u Službi porodične medicine na Poliklinici i u Platonovoj ulici radiće u dvije smjene od sedam do 20 časova.

U Službi za stomatološku zdravstvenu zaštitu dežuraće jedan stomatolog u stomatološkoj ambulanti u Službi hitne medicinske pomoći 24 časa.

Specijalističke pedijatrijske ambulante radiće u dvije smjene od sedam do 20 časova u ambulantama na Poliklinici.

Nedjeljom se djeca zbrinjavaju u ambulantama porodične medicine na Poliklinici i u Platonovoj ulici.

Odjeljenje za hematološku i biohemijsku dijagnostiku dežuraće 24 časa na Poliklinici i u Službi hitne medicinske pomoći.

Služba hitne medicinske pomoći radiće 24 časa.

Jedna mobilna ekipa Hitne pomoći će u nedjelju vršiti obezbjeđenje proslave dječje Nove godine na Trgu Krajine, a dvije ekipe će obezbjeđivati doček Nove godine u večernjim časovima.

Apoteka

Dežurna apoteka za vrijeme novogodišnjih praznika biće “1. maj” u Ulici Milana Tepića.

Tržnica

Gradska tržnica u nedjelju će raditi od osam do 17 časova, dok je u ponedjeljak neradni dan, kazali su iz Uprave ovog preduzeća.

Prevoz

Gradski i prigradski prevoz za vrijeme praznika voziće putnike po prazničnom režimu, isto kao i nedjeljom, potvrdio je Dejan Miljić, direktor “Autoprevoza”.

U toku novogodišnje noći biće organizovan besplatan javni prevoz na linijama: 1, 3, 6, 8, 13A, 13P, 13 B, 14 i 19, i to od 22 do pet časova.

Izvor:srpskacafe

Podijeli vijest