Dešavanja Izdvojene vijesti Šta ima u gradu?

BLIRE je spremio posebnu ponudu za izlagače – 30% popusta do kraja oktobra!

BLIRE
Sviđanja

Po prvi put će u Banjaluci biti održan Međunarodni sajam nekretnina i investicija – “Banjaluka Invest Real Estate Expo 2017”, a zakazan je za period od 24. do 26. novembra ove godine.

Organizator sajma Predrag Tešić rekao je da će manifestacija biti održana u prostorijama “Banjalučkog velesajma”.

“Sajam je zamišljen kao specijalizovani i na njemu će učestvovati kompanije koje se bave investiranjem u izgradnju stambeno-poslovnih objekata, banke, agencije za nekretnine, projektni biroi, poreski savjetnici koji se bave prometom nekretnina i predstavnici drugih branši koji su uključeni u proces ulaganja i trgovinu nekretninama. Na sajmu će biti i predstavnici institucija koje su nadležne za oblast investiranja i gradnje objekata i lokalnih zajednica koji će prezentovati svoje projekte, poslovne zone i modele javno-privatnog partnerstva. S obzirom na to da postoji interesovanje našeg stanovništva za kupovinu nekretnina u zemljama okruženja u planu je da dovedemo i investitore iz tih zemalja da prezentuju svoje projekte u Banjaluci”, rekao je Tešić.

Cilj održavanja sajma je da stanovništvu i poslovnim subjektima budu prezentovane mogućnosti za kupovinu i ulaganje u nekretnine, ali i da pomogne investitorima i lokalnim zajednicama da prezentuju svoje projekte širem auditorijumu.

“Banjaluka zaslužuje ovakav sajam jer svakodnevno rastu gradilišta i potražnja za nekretninama. U planu je da sajam postane tradicionalan i očekujemo podršku institucija RS”, kazao je Tešić i dodao da će u sklopu sajma biti održano i više panel diskusija o temama iz oblasti gradnje i nekretnina.

U želji da 1. Međunarodni sajam nekretnina i investicija BLIRE bude što uspješniji pripremili smo i specijalnu pogodnost za sve naše izlagače. Ovom manifestacijom želimo da svi njegovi učesnici budu u toku sa stanjem njihovog poslovnog okruženja u kojem svako dodatno stečeno znanje ili upoznavanje ostalih izlagača i učesnika povećava mogućnosti napretka poslovanja.

Za prijave izlagača u periodu do 01.11. pripremljen je popust od 30%.

Ukoliko želite da budete jedan od mnogobrojnih domaćih i stranih izlagača na 1. Međunarodnom sajmu nekretnina i investicija BLIRE popunite ovu prijavnicu.

Izvor: Blire

Podijeli vijest

Pratite nas na