Horoskopski znakovi koji će pronaći svoju jesenju ljubav

Horoskopski znakovi koji će pronaći svoju jesenju ljubav
Sviđanja

Nek vas ne brine što puše hladan vjetar i što lišće opada sa drveća. Priroda u ovom dijelu godine umire, ali zato će ljubav kod određenih zodijaka procvjetati kao poljsko cvijeće u proljeće.

U oktobru imamo tri sretna dobitnika na polju emocija.

Rak

Rakovi, što ste tugovali, tugovali ste jer oktobar donosi sve ono čemu ste se nadali. Ako već neko vrijeme u vašoj blizini imate “prijatelja”, ali sa određenim benefitima imajte u vidu da je to osoba sa kojom bi trebalo da se držite za ruku i da trčite preko polja sretni i zadovoljni. Rakovi u oktobru treba da obrate pažnju na Strijelčeve i Vage – tu se krije životna prilika.

Vaga

Apelujemo na Vage da se jednom u životu odluče za ono što hoće jer im oktobar donosi razne emotivne ponude.  Dakle, ne jednu, nego više. Oktobar za Vage će biti dinamičan i veoma zabavan.  Pošto je za ovaj Zodijak specifično da ne voli da troši vrijeme na nešto što nema perspektivu – nek obrate pažnju na Jarčeve i Rakove.

Škorpija

Šta drugo može da se desi vatrenoj Škorpiji osim eksplozije emocija. Vlasnici ovog znaka koji su u dužim vezama nek se spreme na prelazak na viši nivo, a oni koji samuju, više neće biti sami. Škorpiji će dobro doći jedna opsesivno-kompulsivna Djevica ili Ovan.

Izvor: Avaz.ba

Podijeli vijest

Pratite nas na