Posavina Regije

Brčko: Igrališta izmamila osmijehe najmlađih

"Studen holding" donirao je dječija igrališta za sva četiri objekta vrtića Javne ustanove Obdanište "Naša djeca". "Studen holding", u čijem sastavu posluje fabrika za proizvodnju jestivog ulja "Bimal" i "Studen-Agrana"
Sviđanja

“Studen holding” donirao je dječija igrališta za sva četiri objekta vrtića Javne ustanove Obdanište “Naša djeca”.

“Studen holding”, u čijem sastavu posluje fabrika za proizvodnju jestivog ulja “Bimal” i “Studen-Agrana” Rafinerija šećera, time je nastavio tradiciju darivanja Obdaništa “Naša djeca”.

“U vremenu kada preovladava savremena tehnologija ponosni smo što kao kompanija uspijevamo da već od neformalnog obrazovanja doprinesemo da naša djeca dobiju visok kvalitet boravka u vrtićima, te da steknu socijalne vještine koje su od izuzetne važnosti za dalji razvoj i odgoj djeteta”, rekao je predsjednik uprave “Studen holdinga” Ilija Studen.

Iz Holdinga navode da se uspješno poslovanje koje traje već 25 godina temelji prije svega na zaposlenima u poslovnoj grupi, a samim tim i njihovim porodicama i mališanima, strategija Holdinga oduvijek je bila usmjerena na podršku kvalitetnom razvoju najmlađih članova lokalne zajednice.

“Studen holding” iskazuje i neizmjernu srećnu što je broj djece zaposlenih u poslovnoj grupi iz godine u godinu veći, te je na ovogodišnjoj tradicionalnoj dodjeli novogodišnjih paketića obradovano čak 440 mališana, što je ujedno bio i najradosniji interni događaj u okviru godine.

Dugogodišnja saradnja “Studen holdinga” i Obdaništa rezultat je zajedničke želje da kvalitet i uslovi rada vrtića budu u skladu sa kriterijumima vaspitno-obrazovne institucije i dugoročne želje “Studen holdinga” da bude dio tima koji se zalaže da se ti ciljevi realizuju.

Izvor: Agencije

Podijeli vijest