Izdvojene vijesti Regije Šta ima u gradu? Vijesti

Ona je nova Miss Republike Srpske

Ona je nova Miss Republike Srpske
Sviđanja

Mlada Bilećanka Ivona Vučković okitila se lentom najljepše u takmičenju za Miss Republike Srpske koje je održano u Bijeljini.

Pored nje titulu Miss interneta ponijela je Kristina Karišik iz Nevesinja. U konkurenciji od 20 djevojaka koje su se borile za titulu najljepše, u uži izbor i finale izbora za Miss BiH 2017 za Miss svijeta plasiralo se 12 djevojaka.

Anja Čivčić, Tamara Trkulja, Leontina Rosić, Ilinka Jovanović, Anđela Suvajac, Daliborka Popović, Stana Petrović, Irina Kovačević, Žaklina Vilotić, Jovana Milašinović, su takođe pored njih dvije ušle u finale izbora za Miss BiH.

Ona je nova Miss Republike Srpske

Takmičenje je održano u bijeljinskom hotelu “Drina”. Mnogobrojnoj publici takmičarke su se predstavile noseći modele brendova “Shooter” i “Timeout”, kao i u večernjim haljinama “Iskra Atelier” iz Bijeljine. U revijalnom dijelu programa nastupila je profesor violine Nikoleta Pavlović, kao i mali manekeni Škole manekena “ABC models” iz Bijeljine.

Ona je nova Miss Republike Srpske

Ona je nova Miss Republike Srpske

Djevojke su prethodno nekoliko dana boravile u Bijeljini na pripremama, a finalistkinje koje su izabrane na pripreme idu u Tursku, u Antaliju, nakon čega slijedi izor za Miss BiH koji će biti održan 1. oktobra.

Izvor: SrpskaCafe

Podijeli vijest

Pratite nas na